• Κεντρικό Banner Slide 1 [760xX]
  • Κεντρικό Banner Slide 2 [760xX]
  • Κεντρικό Banner Slide 3 [760xX]
  • Κεντρικό Banner Slide 4
  • Κεντρικό Banner Slide 1 [760xX]
Προσφορές Νέα Προϊόντα
Κατασκευαστές
Κατηγορίες
Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Κατασκευαστές
Πληροφορίες
Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης
Προφίλ
 

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Η εταιρεία  ιδρύθηκε το 1978 από τον Γεώργιο Καραμάνη με μεράκι και συνέπεια στον χώρο των ανταλλακτικών ηλεκτρικών οικιακών συσκευών και μικροσυσκευών. Από το 2012 με τη συμβολή της Καραμάνη Σωτηρίας, όντας μία οικογενειακή επιχείρηση, η εταιρία δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στο χώρο ανταλλακτικών - αξεσουάρ ηλεκτρικών οικιακών και επαγγελματικών συσκευών με γκάμα που ανέρχεται σε 10.000 κωδικούς και πάνω για όλες τις μάρκες και τα μοντέλα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Ειδικεύεται στην λιανική & χονδρική πώληση ανταλλακτικών ηλεκτρικών οικιακών συσκευών (σε μαγαζιά-βιοτεχνίες) για πλυντήρια, ψυγεία, κουζίνες, σκούπες, μικροσυσκευές κ.α. με πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Είμαστε αποκλειστικός διανομέας των ανταλλακτικών καθώς και τοπικός συνεργάτης για το δίκτυο service Θεσσαλονίκης των μικροσυσκευών του ομίλου Μπενρουμπή Α.Ε. των εταιρειών Izzy, Babyliss, Pyrex.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιήθηκε ως διανομέας ανταλλακτικών και εξουσιοδοτημένο service για τις λευκές συσκευές της εταιρείας Brandt όπως και τις μικροσυσκευές των εταιρειών Delonghi, Kenwood, B&D, Ariette για περίπου 10 έτη.

Όντας άνω των 30 ετών στον χώρο των αντιστάσεων, η εταιρεία μας σας παρέχει την κατασκευή σωληνωτών αντιστάσεων, σε περίπτωση κατάργησης της παλιάς σας λόγω παλαιότητας ή σε περίπτωση που η αγορά μίας αντίστασης είναι οικονομικά ασύμφορη, φέρνοντας στο κατάστημά μας την παλιά σας αντίσταση μπορούμε να σας κατασκευάσουμε μία πανομοιότυπη.

Κατά τον ίδιο τρόπο η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και στην κατασκευή ειδικών τζαμιών πυρέξ. Αν σας έσπασε το τζάμι της πόρτας της κουζίνας ή το τζάμι της τράπεζας των κεραμικών εστιών, μπορείτε να μας φέρετε την πόρτα ή την τράπεζα εστιών και να σας ενημερώσουμε για την κατασκευή του τζαμιού.

Η εταιρεία μας συμμετέχει ενεργά στο συλλογικό σύστημα διαχείρισης αποβλήτων ηλεκτρικού εξοπλισμού και συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση των απορριμμάτων, ενθαρρύνοντας τους πελάτες της να φέρουν για ανακύκλωση τις μπαταρίες των συσκευών τους σε συνεργασία με την εταιρεία Α.Φ.Η.Σ.

Με την πολυετή εμπειρία & την πολύτιμη συμβολή των συνεργατών μας, η εταιρεία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτή και σας εγγυάται για την άμεση εξυπηρέτηση σας, στις όσο το δυνατό καλύτερες τιμές.

Παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις στις τεχνολογίες των νέων συσκευών, φροντίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την άμεση πληροφόρηση και εξυπηρέτησή σας.

 

Για οποιαδήποτε απορία έχετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία:

 

Διεύθυνση:

ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 53, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τηλέφωνο:

2310512006  /  6988557722

Fax:

 2310547712

E-mail:

info@karamani.gr

 

Είμαστε στην διάθεση σας,

Με εκτίμηση,

Καραμάνη Σωτηρία


Banner Κάτω 1 [320xX] Banner Κάτω 2 [320xX] Banner Κάτω 3 [320xX]
SSL Certificates